Karriärföretag

Treano Bygg är utsett till ”Karriärföretag 2024”!

Varje år sedan 2011 väljer Karriärföretagen ut de arbetsgivare som är mest attraktiva att göra karriär på i Sverige.

Vi på Treano är otroligt stolta över utmärkelsen och vill tacka alla våra fantastiska kollegor som varje dag arbetar för att stärka vårt varumärke. Vi ser det som ytterligare ett tydligt bevis på att vi är på rätt väg mot vår vision om att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Karriärföretagens motivering:

Treano är ett uppenbart karriärföretag tack vare sin exceptionella laganda och prestigelösa arbetskultur. Genom att prioritera välmående och trivsel inom företaget skapar de en miljö där varje medarbetare, oavsett befattning, kan blomstra och prestera sitt bästa arbete. Deras platta organisation och öppna kommunikation skapar en stark motivation och ett engagerat team som gemensamt tar ansvar för att leverera kvalitet och effektivitet. Det gör Treano till en idealisk plats för individuell utveckling och karriärförverkligande.”

Om Karriärföretagen

Sedan 2011 presenterar Karriärföretagen varje år de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige som erbjuder de främsta karriär- och utvecklingsmöjligheterna för unga talanger. De utsedda arbetsgivarna får titulera sig som ett Karriärföretag under ett år. Karriärföretagen vill vara bryggan mellan studenter och unga yrkesverksamma och deras nästa arbetsgivare. Läs mer på Karriärföretagens hemsida

Treano Bygg utsett till ”Karriärföretag 2024”