Karriär

Få företag har byggt upp en så stark laganda som Treano. Egentligen är receptet enkelt. Genom att vi mår bra och trivs med varandra vet vi att vi gör ett ännu bättre jobb. Det gäller alla, från chefer och administration till gänget ute på fältet.

Vi arbetar utifrån en platt och prestigelös organisation. Här pratar alla med alla, och alla delar ansvaret för kvalitet och effektivitet. Detta skapar en god laganda och stark motivation.

Treano är fortsatt med god marginal ett certifierat GPTW-företag

Great Place to Work (GPTW)

Vår vision är att bli ”Branschens mest attraktiva arbetsgivare” med värdegrunden ”Laganda, Personlig och Ansvarsfull”. Detta är vårt sätt att skapa förutsättningar för att lyckas bibehålla samt nyrekrytera duktiga medarbetare.

Hösten 2019 bestämde vi oss för att ansluta oss till Great Place to Work (GPTW). 

Våra värderingar

LAGANDA
– Respekt för andra och varandra
Individen skapar gruppen, vi delar med oss av den kunskap vi har till våra kunder och kollegor. Vi visar respekt och hänsyn för alla.

ANSVARSFULL
– Håller vad vi lovar
Att komma i tid till vår arbetsplats. Vara flexibla i våra sätt att lösa problem tillsammans med kunder och kollegor.

PERSONLIG
– Vi gör det lilla extra
Vi känner yrkesstolthet och tar vår uppgift på allvar. En medarbetare på Treano trivs och är engagerad i det man gör.

Gyllene Boken, Treanos bok om värderingar och en bra medarbetare

Gyllene Boken

2013 anordnades en personaldag för alla medarbetare. Då tog vi tillsammans fram vad som kännetecknar en bra medarbetare. Resultatet av dagen blev den här boken. Boken har varit en hörnsten och ett fundament för vår verksamhet, precis som vår värdegrund och vår vision.

I slutet av boken finns en sammanfattning: ”Jag får en trygg arbetsgivare. Det ska kännas bra och det är viktigt att jag trivs. När jag ser vår logotype känner jag mig stolt.”

Vid varje nyanställning går man igenom Gyllene Boken och den nyanställde skriver på att man förstår innebörden av att vara en medarbetare på Treano.

Karriärmöjligheter

Hittar du inget arbete som passar?

Var lugn. Du är hjärtligt välkommen med din spontanansökan. Vi sparar den och återkommer till dig när vi har en lämplig tjänst ledig.

Treano Bygg är ett “Great Place to Work”-företag!

Vi bestämde oss 2013 för att tillsammans med alla medarbetare jobba fram en vision och en värdegrund. Sedan dess har vår vision varit att bli ”Branschens mest attraktiva arbetsgivare” och värdegrunden ”Laganda, Personlig och Ansvarsfull”. Detta är vårt sätt att skapa förutsättningar för att lyckas bibehålla samt nyrekrytera duktiga medarbetare.

Trainee och LIA

För oss är det viktigt att våra medarbetare har möjlighet att påverka sitt arbete och att vara delaktig i det som görs.

Vill du vara med på vår Treano-resa där du har möjlighet att påverka din vardag och att vi som företag tycker det är viktigt att du får känna dig delaktig?

Läs mer om vårt Trainee-program och samarbete med yrkeshögskolor, samt reportage från våra medarbetare.

Läs mer

En dag på Treano

Följ med våra medarbetare på en arbetsdag på Treano och hör vad de tycker om att arbeta hos oss.