Byggservice

Exempel på Treanos Byggserviceprojekt

Byggservice

Vi utför byggserviceuppdrag inom våra samtliga affärsområden i hela Skåne, från det lilla arbetet till det större. Det kan vara projekt inom ROT (renovering, ombyggnad, tillbyggnad), samt byggservice mot ramavtals- och samarbetsavtalskunder (t ex statliga, kommunala och privata fastighetsägare).

Exempel på projekt är hyresgästanpassningar, renoveringar, stambyte, fasad, fönster, tak, tak/solceller.

Våra medarbetare är inte bara skickliga fackmän utan även proffs på att hantera svåra situationer vid arbeten på till exempel skolor, förskolor och kontor eller vid renovering av lägenheter där folk bor under tiden.
Treanos produktionschefer och hantverkare har ett väl utvecklat samarbete och är självklart uppdaterade med de senaste utbildningarna för att kunna utföra ett säkrare och bättre jobb.

Vi anpassar vår byggservice efter varje kunds unika förutsättningar, krav och behov. För att uppnå bästa möjliga kostnadseffektivitet tecknar vi gärna ramavtal. Detta ger trygghet för kunden och gör att vi kan organisera vår byggserviceinsats optimalt. Genom ramavtalen prioriteras förfrågningarna som kommer in för att möta kundens efterfrågan och behov.

Du får gärna offertförslag innan ett jobb ska starta. På mindre arbeten kan ofta produktionschefen själv ta fram ett pris. Till större projekt bistår vår kalkylavdelning med offert.

Våra kunder skall känna sig trygga i vår leverans!

Se mer av vårt erbjudande