Byggservice

Treano Bygg AB Byggservice bil

Byggservice

Bra byggservice handlar om flexibilitet och effektivitet.
Inom affärsområde byggservice utför vi alla slags reparationer och underhållsarbeten åt statliga, kommunala och privata fastighetsägare.

Våra medarbetare är inte bara skickliga fackmän utan också proffs på att hantera svåra situationer vid arbeten på till exempel skolor, förskolor och kontor eller vid renovering av lägenheter där folk bor under tiden.

Treanos produktionschefer och hantverkare har ett väl utvecklat samarbete och är självklart uppdaterade med de senaste utbildningarna för att kunna utföra ett säkrare och bättre jobb.

Våra kunder skall känna sig trygga i vårt sällskap!

Vi anpassar våra serviceavtal efter varje kunds unika förutsättningar och behov. För att uppnå bästa möjliga kostnadseffektivitet tecknar vi gärna långa avtal. Det ger trygghet för kunden och gör att vi kan organisera vår serviceinsats optimalt. Med ett serviceavtal kan du få alla slags reparationer och underhållsarbeten, om- och tillbyggnader, från det lilla arbetet till det större utförda. Du får gärna offertförslag innan ett jobb ska starta. På mindre arbeten kan ofta produktionschefen själv ta fram ett pris. Annars hjälper kalkylavdelningen gärna till.

Se mer av vårt erbjudande