Sponsring

Ett välmående samhälle

Alla sporter fostrar ungdomar och barn in i en gemenskap som är essentiell för att bygga ett välmående samhälle. Vi på Treano vet hur viktigt det är att skapa samarbeten och hur man bygger goda relationer inför utmaningar. Därför är det med stolthet som vi är med och bidrar till just samhällets utveckling på ytterligare ett socialt plan.

Sponsring av idrottsklubbar

Ishockey

Idrott bidrar till meningsfull fritid bland såväl barn, ungdomar som vuxna. Stolta sponsorer till Malmö Redhawks, Rögle BK och TIF Vikings.

Handboll

Stolta sponsorer till IFK Kristianstad.

Trelleborgs golfklubb sponsrad av Treano Bygg

Golf

Treano är stolta sponsorer till Bedinge GK, Hässlegårdens GK och Trelleborgs Golfklubb.

FC Rosengård
Treano Bygg är Stolt sponsor till Landskrona Bois fotboll

Fotboll

Stolta sponsorer till FC Rosengård, Hittarps IK, Uppåkra IF och Landskrona Bois.

Stolt sponsor till Mkebassaskolan i Etiopien 

Treano vill vara med och göra skillnad i samhället och därför har vi valt att engagera oss i utbildning. Vi driver genom hjälporganisationen Barnsamariten en skola i Etiopien. Utbildning ger människor en röst, en möjlighet att delta i samhällslivet och att kunna organisera sig och påverka. Vi arbetar därför aktivt för att barnen ska få möjlighet att gå i skolan och utveckla ett liv med god hälsa, inkomst och möjlighet att påverka.

Hur kan just du eller ditt företag hjälpa till? Läs mer om Barnsamariten och om hur du via sponsring kan hjälpa till, följ länken nedan till Barnsamaritens hemsida.

Barnsamariten skriver varje måndad ett nyhetsbrev om aktuella nyheter och händelser, ni kan läsa dem genom länkarna nedan.