Sponsring

Ett välmående samhälle

Alla sporter fostrar ungdomar och barn in i en gemenskap som är essentiell för att bygga ett välmående samhälle. Vi på Treano vet hur viktigt det är att skapa samarbeten och hur man bygger goda relationer inför utmaningar. Därför är det med stolthet som vi är med och bidrar till just samhällets utveckling på ytterligare ett socialt plan.

Ishockey

Idrott bidrar till meningsfull fritid bland såväl barn, ungdomar som vuxna. Stolta sponsorer till Malmö Redhawks, Rögle BK och TIF Vikings.

Handboll

Stolta sponsorer till IFK Kristianstad.

Golf

Stolta sponsorer till Bedinge GK och Hässlegårdens GK.

Treano Bygg är Stolt sponsor till Landskrona Bois fotboll

Fotboll

Stolta sponsorer till Hittarps IK och Landskrona Bois.

Stolt sponsor till Mkebassaskolan i Etiopien 

Treano vill vara med och göra skillnad i samhället och därför har vi valt att engagera oss i utbildning. Vi driver genom hjälporganisationen Barnsamariten en skola i Etiopien. Utbildning ger människor en röst, en möjlighet att delta i samhällslivet och att kunna organisera sig och påverka. Därför arbetar vi aktivt för att barnen ska få möjlighet att gå i skolan och utveckla ett liv med god hälsa, inkomst och möjlighet att påverka.

Här nedan har ni en länk till Barnsamaritens hemsida, där ni kan läsa mer och om hur just du eller ditt företag också kan hjälpa till. Ni kan även läsa Barnsamaritens nyhetsbrev genom att klicka på länkarna nedan.