Sawi Exclusive Homes by Treano

En av våra erfarna hantverkare för Sawi Exclusive Homes

Sawi Exclusive Homes by Treano är ett koncept inom Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem.

I nära samarbete med välkända arkitekter kan vi tillsammans med våra kunder förverkliga drömmar och bygga hem som lever upp till högt ställda förväntningar och krav från både kunden och oss själva.

Hantverk och exklusivt material står i fokus för våra medarbetare inom Sawi Exclusive Homes by Treano. Vi har en extra passion för detaljer och våra kunder värdesätter vår diskretion. Vi brinner för att förverkliga drömmar och bygga hem till våra kunder, som de kommer att älska att bo och leva i.

Framsida broschyr Sawi Exclusive Homes by Treano 2024

Broschyr – Sawi Exclusive Homes by Treano

Trevlig läsning i vår helt nya broschyr för Sawi Exclusive Homes by Treano. Klicka på länken nedan för att bläddra i broschyren.

Välj ditt klimatavtryck

Vi har tagit fram ”tre nyanser av grönt”, som ger kunden en möjlighet att utforma sitt drömhus med en lägre klimatpåverkan. I Sawi 1.0, som är vårt standardutförande, minskar vi klimatutsläppen betydligt jämfört med traditionellt byggande, samtidigt som vi bibehåller friheten för arkitekter och kunder att förverkliga sina drömmar utan extra kostnad. I de följande två stegen kan man välja om man vill göra ytterligare. Sawi tar då fram en enkel klimatkalkyl där man kan se vilka val man kan göra för att få ner nivån ytterligare.
Tillsammans kan vi bidra till ett mer miljövänligt byggande, med minskade globala växthusutsläpp och lägre energiförbrukning både under produktion och drift.

Vi har tagit fram ”tre nyanser av grönt”, som ger kunden en möjlighet att utforma sitt drömhus med en lägre klimatpåverkan

Intresserad av ett hem från Sawi Exclusive Homes by Treano?

Har du en dröm du vill förverkliga? Kontakta oss och låt oss komma med en anpassad lösning för just dig.

Mattias Ingeboryd

Projektchef

0410-10570

Staffan Persson

Projektchef

0410-10570

Se mer av vårt erbjudande