Om oss

Vi bygger Skåne

När vi säger att vi bygger Skåne menar vi inte bara skolor, lägenheter, seniorboenden, villor och andra små och stora underverk vi haft förmånen att bygga åt nöjda Skåningar.
Det vi pratar om någonting ännu större.

Vi pratar om långsiktighet, lokal närvaro och medarbetare med bred kompetens. Vi pratar också om att jobba ansvarsfullt och med god laganda, för att bygga värden till våra kunder.

Inte minst pratar vi om att vi vilar på en stark värdegrund med respekt för andra och varandra. Om att vi är personliga och gör det där lilla extra för att sätta ett lite större leende på våra kunders läppar.

Att ha de allra bästa medarbetarna är en bra grund när vi bygger Skåne. Med vår värdegrund som ledstjärna strävar vi efter att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Med vår ambition om att bygga Skåne hållbart inom Byggservice, Entreprenad, Sawi Exclusive Homes och Projektutveckling verkar vi från norr till söder, från öst till väst, i hela vårt vackra landskap. Man kan säga att de rödgula ränderna aldrig går ur, även fast vår symbol är blå som våra vackra vatten och gyllene som våra sköna stränder.

Med Skåne i hjärtat, ett komplett kunderbjudande i verktygslådan och med blicken mot horisonten ut över de guldgula rapsfälten finns vi här för er.

Välkommen till oss – vi finns alltid här.

Treano Bygg

Vi är din kompletta samarbetspartner

Det finns tre nyckelord som mer än något annat kännetecknar företag inom byggbranschen idag: kunnande, förtroende och effektivitet. För oss på Treano är det där något som sitter i ryggmärgen sedan generationer tillbaka. Vi vet att det bara är kundens framgång som är vår framgång.

Som kund märker du snart att vårt genuina kvalitetstänkande är något som delas av alla oss som jobbar i bolaget. Vi jobbar långsiktigt, med lokal närvaro och har medarbetare med bred kompetens som gör allt för att bygga värden till våra kunder. Vi känner oss stolta över att vara medarbetare på Treano!

Våra portar är alltid öppna för dig som vill komma förbi för en pratstund och en kopp kaffe. Stort eller litet projekt spelar ingen roll – den nära och obyråkratiska kontakten med dig som kund är alltid den grund vi bygger kvalitet på! Välkommen till Treano!

Vår vision – “Branschens mest attraktiva arbetsgivare”

Våra Medarbetare
Vi har professionella medarbetare som trivs med sitt arbete och delar bolagets värdegrunder. Vår ledarstil ger motiverade medarbetare och vår vision är att bli branschens mest attraktiva arbetsgivare.

Bredd
Vi har en bred kompetens inom flera områden. Vi representeras av män och kvinnor med olika åldrar, bakgrund och erfarenheter. Vi är övertygade om att mångfald ligger till grund för ett gediget arbete.

Långsiktig
Genom låg personalomsättning, mångåriga samarbetspartners och nöjda återkommande kunder har vi långsiktiga relationer. Vi bygger hållbart och lägger stor vikt på vårt kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete.

Närvaro
Vi är ett stort företag med lokal närvaro. Vi arbetar nära våra kunder vilket skapar tillgänglighet och snabba beslutsvägar. Som ägarlett bolag präglas vi av personlig närvaro.

Våra värderingar

Laganda
”Respekt för andra och varandra
Individen skapar gruppen, vi delar med oss av den kunskap vi har till våra kunder och kollegor. Vi visar respekt och hänsyn för alla.

Ansvarsfull
”Vi håller vad vi lovar
Att komma i tid till vår arbetsplats. Vara flexibla i våra sätt att lösa problem tillsammans med kunder och kollegor.

Personlig
”Vi gör det lilla extra
Vi känner yrkesstolthet och tar vår uppgift på allvar. En medarbetare på Treano trivs och är engagerad i det man gör.