Tilda Holst

Mitt namn är Tilda Holst och jag läste till Byggingenjör med inriktning Arkitektur och Teknik på Malmö Universitet. Kort efter min examen i juni 2021 började jag här på Treano. Jag tillhör Trelleborgskontoret och avdelningen Sawi Exclusive Homes by Treano.

Efter snart 1,5 år som trainee har jag hunnit testa på inköp, arbetsledning och nu senast kalkyl. Jag har varit inblandad i både nybyggnation av villor, renovering av lägenheter och uppförande av hotellrum där inköp och arbetsledning varit mina främsta arbetsuppgifter. Det har inneburit mycket planering, samordning och en del problemlösning. Det är inte en dag som är den andre lik och det är den variationen som gör det så roligt.  

Både arbetet med inköp och rollen som arbetsledare underlättar mycket för mig när jag nu gått över till kalkyl. Eftersom jag varit ute i produktionen kan jag lättare se projektet jag räknar på framför mig. Jag vet också bättre hur mycket tid som går åt till de olika momenten. Hittills har jag räknat på nybyggnation av ett poolhus och en takrenovering och nu håller jag på med nybyggnation av ett mindre hus och renovering av en villa.

Tjänsten som trainee är en bra grund

Som trainee har jag fått en bra grund att stå på. Jag har lärt mig otroligt mycket och utvecklats mycket i min roll, eller rättare sagt roller. Det är en otroligt varierande tjänst där jag fått möjlighet att testa mina vingar. Hela tiden har jag fått stöttning och hjälp inte bara av min mentor och handledare utan även av snickare och underentreprenörer som svarat på alla mina frågor och funderingar. Jag ser fram emot att fortsätta lära och utvecklas.

Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre start på min karriär.

/ Tilda Holst

Tilda påväg upp i en trappa med hjälm och varseljacka

”Som trainee har jag fått en bra grund att stå på.

Jag har lärt mig otroligt mycket och utvecklats mycket i min roll, eller rättare sagt roller.

Jag hade inte kunnat tänka mig en bättre start på min karriär.”

Läs gärna vidare om våra andra medarbetares historier från sina traineetider.

Här kan ni läsa om Amanda Gustavsson som började som trainee och är idag produktionsledare.