Treano Bygg har fått certifieringen Great Place To Work – igen!

För tredje året i rad har Treano Bygg klarat av att möta kraven för en certifiering av Great Place To Work med mycket god marginal.

Vi är väldigt glada och stolta över att fortsatt vara en utmärkt arbetsplats. Det är ett tydligt kvitto på att vi är på rätt väg mot vår vision. Vår vision om att bli byggbranschens mest attraktiva arbetsgivare. 

Det är med stor glädje vi kan berätta att Treano ännu en gång har fått utmärkelsen Great Place to Work – för tredje året i rad. Att få och behålla certifieringen är ett viktigt mål för oss.

Resultatet bekräftar också att vårt kontinuerliga arbete med ledarskap och kamratskap, där vi tillsammans känner stolthet för det vi gör, leder oss närmare vår vision. Vi sätter medarbetarnas trivsel högt på agendan och vill att alla som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas. Vi är bara så bra som våra medarbetare är. Därför gör vi allt vi kan för att se till att Treano alltid kommer vara ett ”Great Place To Work”.

Även om vi är både nöjda och stolta över resultatet så finns det så klart områden som vi kan förbättra. Arbetet med att både tydliggöra vad som är bra och lyssna in vilka förbättringar som ytterligare kan höja våra resultat är både viktigt och prioriterat.

Vad innebär certifieringen?

Varje år delar det globala undersöknings- och konsultföretaget Great Place to Work ut certifieringen Great Place to Work. För att lyckas bli certifierad måste minst 70% av alla medarbetare uppge att de är nöjda med sin arbetsplats. Dessutom måste företagets ledning inspirera, informera, visa uppskattning och omtanke samt utveckla sina medarbetare. De verksamheter som uppfyller de högt ställda kraven får en Great Place to Work-certifiering som gäller i 12 månader.

Ni kan läsa mer om GPTW här:

Certifiering Great Place To Work

Vi sätter medarbetarnas trivsel högt på agendan och vill att alla som arbetar hos oss ska trivas och utvecklas – vi är bara så bra som våra medarbetare är.