Ny broschyr för Sawi Exclusive Homes by Treano

Nu är vår nya broschyr för Sawi Exclusive Homes by Treano här. Ni kan läsa om vår verksamhet, se referensprojekt och mycket mer.

Framsida broschyr Sawi Exclusive Homes by Treano 2024

Ny broschyr för Sawi Exclusive Homes by Treano. Klicka på bilden så kommer ni till broschyren- trevlig läsning!

Sawi Exclusive Homes by Treano är ett koncept inom Treano som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem.

I nära samarbete med välkända arkitekter kan vi tillsammans med våra kunder förverkliga drömmar och bygga hem som lever upp till högt ställda förväntningar och krav från både kunden och oss själva.

Hantverk och exklusivt material står i fokus för våra medarbetare inom Sawi Exclusive Homes by Treano. Vi har en extra passion för detaljer och våra kunder värdesätter vår diskretion. Vi brinner för att förverkliga drömmar och bygga hem till våra kunder, som de kommer att älska att bo och leva i.

Tillsammans med er förverkligar vi ert drömboende!

Läs mer på vår hemsida under Sawi Exclusive Homes, där ni även hittar broschyren. 

Hållbara alternativ

Det största tillskottet i broschyren är att hållbarhets delarna har blivit större.

Vi har tagit fram ”tre nyanser av grönt”, som ger kunden en möjlighet att utforma sitt drömhus med en lägre klimatpåverkan. I Sawi 1.0, som är vårt standardutförande, minskar vi klimatutsläppen betydligt jämfört med traditionellt byggande, samtidigt som vi bibehåller friheten för arkitekter och kunder att förverkliga sina drömmar utan extra kostnad. I de följande två stegen kan man välja om man vill göra ytterligare. Sawi tar då fram en enkel klimatkalkyl där man kan se vilka val man kan göra för att få ner nivån ytterligare.
Tillsammans kan vi bidra till ett mer miljövänligt byggande, med minskade globala växthusutsläpp och lägre energiförbrukning både under produktion och drift.

ägre klimatpåverkan

Kontakta oss

Har du en dröm du vill förverkliga? Kontakta oss och låt oss komma med en anpassad lösning för just dig. Våra kontaktuppgifter hittar ni på sista uppslaget i broschyren, på hemsidan eller direkt här.

Kontaktuppgifter till Sawi exclusive Homes by Treano, bygg ditt arkitektritade drömhus

Välkommen till oss – vi finns alltid här.