Hugo – Årets bygglärling

Stort grattis till Treanos lärling Hugo Svensson som idag välförtjänt blivit utsedd till Årets bygglärling! Utmärkelsen delas ut av Malmö-Lunds Byggmästareförening.

Priset, som förutom äran, är en stipendieresa till Rom i oktober.

Några ord om Hugo från Treanos Platschef, Daniel Möllerström:

”Hugo, han är något extra, jag har aldrig varit med om en lärling som varit så bra. Han är ansvarstagande, driven och väldigt engagerad. Han säger vad han tycker, har mycket idéer och gör ett väldigt bra jobb. Som person är Hugo världens snällaste och omtyckt av kollegorna.”

Hugo har varit anställd på Treano i ett år och även jobbat hos oss under sin praktik från 2020 när han gick i skolan i Trelleborg. Daniel Ekberg, som blev årets bygglärling 2015, är idag Hugos handledare.

Hugo har varit med och byggt projekten Hotellet i Staffanstorp och Orangeriet i Ystad för Treanos avdelning Entreprenad/Bostad.

Hugo säger att han tycker att han har det bättre än alla andra lärlingar och trivs väldigt bra.

Priset delas ut till fem lärlingar av Byggföretagens Martin Andersson, Ansvarig Kompetensförsörjning och Lennart Wallander, Bransch och Föreningsansvarig Malmö. En stipendieutdelning kommer att hållas i augusti.

Vi säger stort grattis till Hugo och tack för allt du gör!

Årets Bygglärling Hugo Svensson
Årets bygglärling – Hugo Svensson
Årets bygglärling Treanos Hugo Svensson tillsammans med kollegor och byggnads
Från vänster: Lennart Wallander – Byggföretagen, Hugo Svensson, Martin Andersson – Byggföretagen, Daniel Ekberg och Daniel Möllerström
Årets bygglärling Hugo Svensson på Treano, firar med Byggnads och kollegorna med glasstårta
Glasstårta med kollegorna och representanter från Byggföretagen vid utnämningen.