Villa Falsterbo uppmärksammad i ArchDaily

Sawi Exclusive Homes projektet: Villa Falsterbo har blivit uppmärksammat i ArchDaily! 

Villa Falsterbo är ett unikt boende i stilren arkitektur och form på 660 kvm i Falsterbo. Med materialval i högsta kvalitet och ett nära samarbete mellan kund, arkitekt och oss, Sawi, som uppförde villan stod den exklusiva villan klar under 2019. Arkitekt: Daniel Berg – Krook & Tjäder.

ArchDaily är världens största arkitekturplattform och mest besökta arkitekturwebbplats med över 13 miljoner besök i månaden.
De är den mest besökta källan till verktyg, inspiration och kunskap för dem som kommer att föreställa sig, designa och bygga vår framtida värld. Under de kommande tio åren kommer 18 miljarder kvadratmeter utrymme att utformas för att tjäna och skydda ytterligare 1,5 miljarder människor.

Sawi Exclusive Homes by Treano är ett koncept inom Treano Bygg AB som fokuserar på att bygga exklusiva och unika hem. Sawi Exclusive Homes, fd Sawi Byggnads AB som startades redan 1973, har med sin långa erfarenhet, kunskap och professionella medarbetare allt som behövs för att skapa ditt drömboende, vi hjälper dig från början till slut.

I nära samarbete med välkända arkitekter kan vi tillsammans med våra kunder förverkliga drömmar och bygga hem som lever upp till högt ställda förväntningar och krav från både kunden och oss själva. Hantverk och exklusivt material står i fokus för våra medarbetare inom Sawi Exclusive Homes by Treano. Vi har en extra passion för detaljer och våra kunder värdesätter vår diskretion. Vi brinner för att förverkliga drömmar och bygga hem till våra kunder, som de kommer att älska att bo och leva i.

Vi har genom åren byggt exklusiva villor i sydvästra Skåne som bland annat: Falsterbo, Skanör, Ljunghusen, Höllviken, Bunkeflostrand, Klagshamn, Trelleborg, Malmö och Lund.

Besök Sawi Exclusive Homes del på vår hemsida för att se fler av våra referensprojekt: https://www.treano.se/sawi-exclusive-homes-by-treano/  eller klicka på knappen nedan.

Besök ArchDailys hemsida för att läsa mer och se fler foton från villan, klicka på knappen nedan.