Gjuteriet 22 nybyggnad flerbostadshus Limhamn

Entreprenadform: Totalentreprenad
Typ av byggnad: Nybyggnad
Årtal start: 2019
Årtal klart: 2021
Beställare: Grund Uret AB
Byggstatus: Färdigställt

Gjuteriet 22 nybyggnad flerbostadshus

Gjuteriet 22 är ett flerbostadshusprojekt som Treano Bygg har byggt åt Grund Uret AB. Projektet ligger i LimhamnLimhamnsvägen 109 och bostäderna i fastigheten är avsedda att hyras ut till privatpersoner. Projektet är uppfört i två huskroppar med totalt 73 lägenheter och uppdelat i två etapper. Etapp 1 som innefattade 29 lägenheter startades hösten 2019 med inflyttning i början av 2021. Etapp 2 bestod av 44 lägenheter och startades hösten 2020 och stod klart i december 2021.

Gjuteriet 22 i Limhamn, Malmö. Flerbostadsprojekt uppfört av Treano Bygg som totalentreprenör. Situationsplan
Situationsplan Gjuteriet 22

Båda huskropparna har platsgjuten platta på mark och stommen är prefabricerad betong. I en av huskropparna finns det trapphus med hiss, cykelrum, installationsutrymmen, vagn- och rullstolsrum. I den andra huskroppen finns en utvändig hiss, förvaringsförråd till vissa lägenhet utförda av nätgaller och vissa lägenheter har förvaringsförråd i källare. För båda huskropparna finns det garage, i ena huset under markplan och i andra huset på markplan.

Lägenhetsstorleken varierar mellan 30-55 kvadratmeter och 1-2 rum och kök, lägenheterna är utrustade med diskmaskin och kombimaskin för tvätt och tork, helkaklade badrum samt fina parkettgolv.

Vi tackar för ännu ett fint projekt med ett gott samarbete med såväl beställare som underentreprenörer.

Ni kan se bilder från byggtiden mm gällande Gjuteriet 22 nybyggnad flerbostadshus på våra sociala medier #gjuteriet22 @treanobygg på instagram, facebook eller LinkedIn

Kontaktuppgifter till Treano Entreprenad/Bostad Malmö: Kontakt