Emaljgatan Landskrona

Entreprenadform: Totalentreprenad
Typ av byggnad: Hyresgästanpassning lokal
Årtal start: 2023
Årtal klart: 2023
Beställare: Landskrona Hem/ Landskrona Stad
Byggstatus: Färdigställt

Hyresgästanpassning på Emaljgatan i Landskrona

På uppdrag av Landskrona Hem/ Landskrona Stad har Treanos Helsingborgs avdelning utfört en hyresgästanpassning på Emaljgatan i Landskrona.

Treanos Helsingborgs avdelning har utfört en omfattande hyresgästanpassning på Emaljgatan 1C i Landskrona på uppdrag av Landskrona Hem/ Landskrona Stad. Projektet omfattade renovering av plan 3 på cirka 500 kvm och pågick mellan april – november 2023. Vi renoverade alla ytskikt, nya golvmattor i grått, nytt innertak, målning, även nytt kök samt nya installationer gjordes. Som ni kan se från bilderna innan byggstart så är det en hel del som gjorts. Projektet omfattade även ombyggnation av trapphuset samt att färdigställa entrén. Förberedelser för installationer ner till plan 1 och 2 för att förenkla för framtida hyresgäster har även gjorts.

Under åren 2020-2021 har ett förberedande arbete genomförts där fasad, tak och mark har renoverats. Det har också förberetts med ett nytt värmesystem.

Vi tackar beställaren Landskrona Hem/ Landskrona Stad för ett fint samarbete och tack till alla inblandade för ett bra utfört arbete.

Kontaktuppgifter och sociala medier

Kontaktuppgifter till Treanos Helsingborgsavdelning: Kontakt

Följ oss gärna @treanobygg på instagramfacebook eller LinkedIn

Bilder på resultatet

Innan byggstart